Disclaimer & Privacybeleid

Disclaimer

Deze website is eigendom van The Other Agency BVBA.

Contactgegevens en Maatschappelijke zetel: 

 

The Other Agency BVBA

Jonghelinckstraat 8A

2018 Antwerpen

 

Telefoon: 03 291 78 96

Email: info@theotheragency.eu

 

Ondernemingsnummer: BTW BE 0821.228.130

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden:

Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan The Other Agency of rechthoudende derden.

Aanpassingen

De inhoud van de site (links inbegrepen) alsook dit privacy- en cookiebeleid kan ten allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. Wanneer wij dit doen, zullen we de laatste bijwerkdatum onderaan de pagina actualiseren.

Aansprakelijkheid

The Other Agency geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.

De informatie op deze website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd. The Other Agency kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze site.

The Other Agency levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal The Other Agency de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten.

Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan u de beheerder van de site contacteren.

Privacybeleid- en cookiebeleid

Uw gegevens

The Other Agency hecht belang aan uw privacy. Hoewel de meeste informatie op onze website beschikbaar is zonder dat er persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt, is het mogelijk dat de gebruiker om persoonlijke informatie gevraagd wordt. Deze informatie zal enkel gebruikt worden in het kader van ons klantenbeheer. Door uw persoonsgegevens mee te delen, verklaart u zich onvoorwaardelijk akkoord met de verwerking van de door u ingevoerde persoonsgegevens. Deze gegevens worden bewaard voor een periode die noodzakelijk is om onze diensten te kunnen uitvoeren.

De gebruiker kan zich, kosteloos en op verzoek, steeds verzetten tegen het gebruik van zijn gegevens voor direct marketing. Daartoe zal hij zich richten tot The Other Agency BVBA, Jonghelinckstraat 8A, 2018 Antwerpen of via info@theotheragency.eu.

De via deze website verkregen persoonsgegevens worden enkel verwerkt voor de communicatie met u m.b.t. het bedrijf, haar werkwijze of de door ons geleverde diensten. Zij worden nooit aan derden meegedeeld.

Indien wij kennis nemen van een beveiligingsinbreuk die resulteert in niet-geautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens, zullen wij trachten u op de hoogte te stellen.

De gebruiker beschikt over een wettelijk recht op inzage of correctie van zijn persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan The Other Agency BVBA, Jonghelinckstraat 8A, 2018 Antwerpen of via info@theotheragency.eu, gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn. Tevens heeft hij/zij steeds het recht een klacht in te dienen bij de Privacycommissie.

Cookies

What?

Een cookie is een klein tekstbestandje dat met de pagina’s van een website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schrijf van je computer of mobiel toestel wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie wordt bij volgende bezoeken naar de servers van de website teruggestuurd.

Cookies helpen een website informatie over je bezoek te onthouden, zoals voorkeurstaal en andere instellingen. Dit kan je volgende bezoek gemakkelijker en de site nuttiger voor jou maken. Cookies kunnen geen virussen verspreiden en kunnen geen schade aan jouw computer toebrengen. Deze mini-bestandjes worden niet gebruikt om het surfgedrag van de bezoeker op andere websites na te gaan.

Je internetbrowser laat toe dat je het gebruik van cookies verhindert, dat je een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat je de cookies nadien van je harde schijf verwijdert. Ook als je geen cookies wilt ontvangen, kan je jouw browserinstellingen wijzigen van het apparaat waarop de website wordt bezocht. Raadpleeg hiervoor de help-functie van je internetbrowser. Opgelet: nadat de opgeslagen cookies verwijderd zijn, zal u opnieuw cookies moeten accepteren indien u op bepaalde websites wil surfen.

How?

The Other Agency maakt gebruik van analytische cookies dankzij Google Analytics. Deze cookies worden gebruikt om informatie te verkrijgen over hoe bezoekers onze site gebruiken. Wij gebruiken deze verkregen informatie om rapporten samen te stellen die ons toelaten de gebruiksvriendelijkheid van onze website te optimaliseren. Deze cookies worden 3 jaar bijgehouden.

Concreet wil dit zeggen dat Google voor ons gegevens verzameld van niet-persoonlijke aard, bv. het aantal bezoekers op onze site, hoe de bezoekers op onze site terecht zijn gekomen en welke pagina’s van onze site deze precies bezocht hebben. Dit maakt het voor ons mogelijk om onze website permanent te optimaliseren voor de gebruikers, maar geeft ons geen inzicht in uw persoonlijke gegevens. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de privacy policy van Google.

De cookies die Google Analytics gebruikt, analyseren op statistische en anonieme wijze hoe gebruikers gebruik maken van de Website. Dit soort cookies wordt enkel geïnstalleerd met de voorafgaande toestemming van de gebruiker. De informatie die door deze cookies aangemaakt wordt (inclusief uw IP-adres), wordt direct door Google doorgestuurd naar en opgeslagen in zijn servers in de Verenigde Staten. Google kan die informatie doorgeven aan derden wanneer de wetgeving dat vereist of wanneer die derden informatie verwerken in naam van Google. Google zal uw IP-adres niet in verband brengen met andere gegevens in het bezit van Google.

Google Analytics heeft ook een hulpmiddel ontwikkeld dat Gebruikers kunnen installeren in hun browser, als zij niet opgevolgd willen worden met cookies: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=es.

U kunt de instructies en handleidingen van uw browser raadplegen voor meer informatie over de werking en controle van cookies. Ook kan u de verwerking van gegevens of informatie weigeren door het gebruik van cookies te blokkeren in de instellingen van hun browser.

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze analytische cookies. U kan op elk moment en kosteloos uw toestemming intrekken door de cookies uit te schakelen in uw eigen browser.

Social plug-ins

Op onze website gebruiken wij sociale media knoppen die u toelaten de inhoud van onze website via de sociale netwerken ‘Facebook’, ‘Twitter’, ‘LinkedIn’ en ‘YouTube’ met derden te delen. Teneinde deze functionaliteit toe te laten vertrouwen wij op externe scripts. U dient er zich van bewust te zijn dat de mogelijkheid bestaat dat deze websites informatie verzamelen omtrent uw internetgebruik, zelfs indien u geen gebruik maakt van de knoppen die op onze pagina werden geplaatst. Houd er rekening mee dat wij geen invloed hebben op de gegevens die via deze knoppen worden verzonden. Wilt u weten waarvoor en in welke mate uw gegevens worden verzameld, verwerkt en gebruikt en hoe u kunt voorkomen dat die gegevens worden gebruikt, raadpleeg dan het privacybeleid van de aanbieder van het sociaal netwerk.

Websites van derden

Mogelijks vindt u reclame-inhoud of andere content op onze website die doorlinkt naar sites en diensten van onze partners, leveranciers en/of andere derde partijen. Wij hebben geen controle over de inhoud of de links die op deze sites verschijnen en zijn niet verantwoordelijk voor de praktijken van websites die naar onze website linken. Daarnaast kunnen deze sites of diensten (met inbegrip van hun inhoud en links) constant aan verandering onderhevig zijn. Deze sites en diensten kunnen hun eigen beleid ten aanzien van privacy en klantenservice hebben. Het surfen evenals interactie op enige andere website is onderhevig aan de voorwaarden en beleidsregels van die website.

Mei 2018